Flotte kontorlokaler til leie

Fredrikstad Innovasjonspark het tidligere Øra Industripark. Området har fra tidlig 1900-tall vært et viktig sentrum for industri i utvikling, og det er det fortsatt.

Fredrikstad Innovasjonspark har flere ledige lokaler til leie. Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med et betydelig antall leietakere innenfor alt fra produksjon, teknologiutvikling, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og til administrasjon.

Innovasjonsparken ligger spennende til med både industrien og gamlebyen & Vaterland som nærmeste nabo i nord. Det tar 5 minutter med bil fra oss til sentrum. Fredrikstad Innovasjonspark ligger sentralt med gangavstand, sykkelsti, ferge til sentrum og bussforbindelser.

Fredrikstad Innovasjonspark har gratis parkering til både våre leietakere og deres kunder. Stort felles grøntareal med blant annet fontene og tennisbane. Cafe med godt utvalg og rimelige priser.

​Vårt område har over 300 arbeidsplasser og et stort antall virksomheter. Fredrikstad Innovasjonspark er i sin tur del av Øra industriområde som årlig omsettes for over 12 milliarder og som totalt innehar over 2500 arbeidsplasser. Øra området er inne i en betydelig vekst og utviklings periode med regional og nasjonal betydning.

Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakere innenfor produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og administrasjon.

Området ligger spennende til med både industrien og vakre Gamlebyen som nærmeste nabo. Det tar 5 minutter med bil fra oss til sentrum. Fredrikstad Innovasjonspark ligger sentralt med gangavstand, sykkelsti, ferge til sentrum. Det er også bussforbindelse til sentrum og nærliggende områder.

hydrogenfabrikken

Hydrogenfabrikken

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige lokaler til leie i Hydrogenfabrikken. Lokalene vil variere i størrelse fra 10 m2 til 270 m2 og kan tilpasses etter behov.

Lokalene egner seg godt for både små og store aktører som ønsker seg oppgraderte kontorarealer i et godt arbeidsmiljø. Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor:

  • Produksjon
  • Innovasjon
  • Kreativ næring
  • Salg
  • IKT
  • Forskning og administrasjon

Administrasjonsbygget

Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og administrasjon.

Lokalene vil variere i størrelse og kan delvis tilpasses etter behov. Hos oss er det allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og administrasjon.

Laboratoriebygget

Fredrikstad innovasjonspark har 2stk ledige laboratoriumslokaler til leie.

  • Lokalene er på henholdsvis 50 og 60 kvm og leies ut enkeltvist eller tilsammen.
  • Lokalene er ferdig møblert med flere arbeidsbenker, avtrekkskap osv. Lokalene
  • har gode lysforhold og kan tilpasses etter behov.
  • Lokalene kan eventuelt ominnredes til bruk som kombinasjonslokaler og eller ev. som rene kontorlokaler med egne møterom etc.