Aktuelt

Bryggekontoret

Bryggekontoret ligger på innsiden av sikkerhetssonen og helt ved elven. Vi har for øyeblikket tilgjengelig 4 romslige kontorer av i meget god stand. Alle kontorene har gode lysforhold. 2 av kontorene har utsikt over elven. Leietakere av bryggekontoret har tilgang til et stort kjøkken, møterom og lager og produksjonslokale i umiddelbar nærhet.

20161130-Bryggekontoret 2

Innenfor sikkerhetssonen

Kontorene som er ledige befinner seg innenfor sikkerhetssonen og det vil derfor være adgangskontroll med tilhørende sikkerhet. Kontorene befinner seg kun 2 minutter fra hovedporten og er derfor tilrettelagt for inn og utgående transport.

1500 kvm

Det vil være muligheter til å leie lager i tilknytning til disse kontorene. Lageret er på over 1500 kvm, god takhøyde og tilrettelagt for inngående og utgående logistikk.

Ta kontakt om du har spørsmål, eller ønsker å leie hos oss:

20161130-Bryggekontoret 3 lager